GPSMAP® 7410xsv J1939 SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap View larger

GPSMAP® 7410xsv J1939 SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

SKU: 010-01306-12

New

Kaartplotter/echolood-combo met breed 10-inch multi-touchscherm

More details

This product is no longer in stock

€ 0,00

Kaartplotter/echolood-combo met breed 10-inch multi-touchscherm

 • Breed 10-inch multi-touchscherm (1280 x 800 WXGA) met wereldwijde basiskaart
 • Ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water (transducer afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS
 • Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183
 • Biedt ondersteuning voor de GSD™ 26 professionele echoloodmodule

De GPSMAP 7410xsv kaartplotter met breed 10-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.

Extra’s toevoegen met BlueChart g2 Vision

Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.

 • MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn.
 • Satellietbeelden en luchtfoto’s in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.
 • Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt

Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000

Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7410xsv biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera’s, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7410xsv kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 25GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals waypoints, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.

Speciale zeilfuncties

Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en deze weer terugvinden.

Compatibel met gWind™ transducers

Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND™ 10 black-box bridge.

FUSION-Link Entertainment System

Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.

Verbeterde Auto Guidance

U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

Eenvoudiger SOS-oproepen

Met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.). Als de juiste keuze is geselecteerd, ziet u op het scherm een door de kustwacht goedgekeurd script voor VHF-noodoproepen en de actuele GPS-coördinaten voor de lengte- en breedtegraad van de boot. U kunt die snel doorgeven aan de nooddiensten. Op deze manier bespaart u tijd, voorkomt u paniek en verschaft u de essentiële informatie die de reddingswerkers nodig hebben.

GPX-overdracht van waypoints

Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

Speciale zeilfuncties

Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

Panoptix™ Down transducer

Met één Panoptix Down transducer krijgt u drie indrukwekkende weergaven waarmee u vissen en aasvissen in real-time onder uw boot ziet rondzwemmen. U kunt vissen in de waterkolom zelfs in 3D zien, van de bodem tot het wateroppervlak. Ook als u stilligt, kunt u in 3D bekijken wat zich onder uw boot afspeelt.

Algemeen

Fysieke afmetingen 28,9 x 20,6 x 7,6 cm
Gewicht 2,36 kg
Waterbestendigheid

IPX7

Type scherm WXGA-scherm
Schermgrootte, BxH 21,8 x 13,5 cm; 25,7 cm diagonaal
Schermresolutie, BxH 1280 x 800 pixels
Stroomverbruik
 • Maximum stroomverbruik bij 10 VDC: 30 W
 • Nominale opgenomen stroom bij 12 VDC: 1,95 A
 • Maximale opgenomen stroom bij 12 VDC: 2,5 A
Antenne Internal_or_external_over_NMEA_2000
Bevestigingsopties Beugel, vlak of verzonken
Receiver

10 Hz GPS/GLONASS

Garmin Marine Network™ poorten

2

Kaarten en geheugen

Geschikt voor gegevenskaarten

2 SD™ kaarten

Waypoints 5,000
Routes 100
Spoorlog 50.000 punten, 50 opgeslagen sporen
Vooraf geïnstalleerde kaarten

Geen

Buitenrecreatiefuncties

Getijdetabellen  

Kaartplotterfuncties

Compatibel met Garmin-radar  
Compatibel met Garmin-echolood

Ja

Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets)  
Ondersteuning voor AIS (houdt de positie van het schip bij)  
Ondersteuning voor DSC (geeft positiegegevens weer afkomstig van een VHF-portofoon met DSC)  
Garmin Meteor™ Audio System compatible  
Supports FUSION-Link™ compatible radios  
GSD™ Black Box sonar support  
GCV™ Black Box sonar support  
BlueChart® Mobile (planning) compatible Ja
Garmin Helm™ compatible Ja
GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible  
Wireless remote compatible  

Echoloodfuncties en -specificaties

Geschikt voor dual-frequency echolood  
Geschikt voor dual-beam echolood  
Ondersteunde frequenties 50/77/200 kHz, CHIRP (laag, middel, hoog), ClearVü, SideVü
Zendvermogen 1 kW traditioneel; 1 kW CHIRP
CHIRP sonar technology Yes (Built-in)
ClearVü

Ja, met CHIRP (ingebouwd)

SideVü

Ja, met CHIRP (ingebouwd)

Maximumdiepte 5.000 voet bij 1 kW (maximale diepte is afhankelijk van de bodemsoort en andere wateromstandigheden)
Bodem vast (geeft opbrengst vanaf bodem aan)  
Watertemperatuurlog en -kaart  
Sonar recording  
Sonar history rewind  

Verbindingen

NMEA 2000® compatible  
NMEA 0183 input ports 2
NMEA 0183 output ports 2
Video input ports

2 composite

Video output ports

1 DVI-D

Wireless connectivity Ja

Aanvullend

Aanvullend
 • Gebruikersinterface: Multi-touch aanraakscherm
 • Schermverlichting automatisch dimmen: Ja
 • Extra kaarten delen: Ja
 • Interne echoloodgegevens delen: Ja, verzenden en ontvangen

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

GPSMAP® 7410xsv J1939 SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

GPSMAP® 7410xsv J1939 SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

Kaartplotter/echolood-combo met breed 10-inch multi-touchscherm

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie: