Aanbiedingen

Adres shop

Informatie

Follow us on facebook

Tags

Nog geen tags gespecificeerd
Voerboot Accessoires

Voerboot Accessoires There are 12 products.

Fishfinder-east.com is in 2007 opgericht en kenmerkt zich door het bedenken en produceren van innovatieve hightech producten voor op de voerboot en rubberboot. Tevens bieden wij ook voerboot onderdelen aan zoals bijvoorbeeld accu’s, dieptemeters voor de voerbootgps-systemen voor de voerboot én onderwatercamera’s voor de voerboot. Fishfinder-ea...

Fishfinder-east.com is in 2007 opgericht en kenmerkt zich door het bedenken en produceren van innovatieve hightech producten voor op de voerboot en rubberboot. Tevens bieden wij ook voerboot onderdelen aan zoals bijvoorbeeld accu’s, dieptemeters voor de voerbootgps-systemen voor de voerboot én onderwatercamera’s voor de voerboot. Fishfinder-east.com levert haar eigen voerboten onder de naam PK, maar het is ook mogelijk om voerboten van andere merken te voorzien van diverse onderdelen.

Voerboot accu

De meeste voerboten zijn tegenwoordig voorzien van diverse accu’s. Tevens heeft elke accu op de voerboot een doel. Zo wordt de ene accu gebruikt voor de autopilot en de andere voor de fishfinder. Bij intensief gebruik van de voerboot kan het zo zijn dat deze onderdelen op den duur gaan slijten en niet meer het vermogen hebben van toen je de accu’s voor de voerboot kocht. Accu’s zijn dan ook onderdelen die je gedurende de afschrijvingsperiode van je voerboot een aantal keer zult gaan vervangen. Technologie maakt het steeds meer mogelijk om accu’s te leveren die enerzijds steeds compacter én lichter zijn en anderzijds steeds meer vermogen hebben.

More
Showing 1 - 12 of 12 items
Showing 1 - 12 of 12 items