Voerboot visvinder / GPS

Voerboot visvinder / GPS There are 4 products.

Voerboot met dieptemeter

Fishfinder-east.com is in 2007 opgericht en kenmerkt zich door het bedenken en produceren van innovatieve hightech producten voor op de voerboot en rubberboot. Voerboten met dieptemeter zijn één van de speerpunten en niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van wireless fish...

Voerboot met dieptemeter

Fishfinder-east.com is in 2007 opgericht en kenmerkt zich door het bedenken en produceren van innovatieve hightech producten voor op de voerboot en rubberboot. Voerboten met dieptemeter zijn één van de speerpunten en niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van wireless fishfinders voor op de voerboot. Het zoeken van stekken middels de markerhengel is écht verleden tijd als je de kracht ontdekt van een voerboot met dieptemeter. Krijg een zeer gedetailleerd beeld van de onderwaterwereld door de voerboot te voorzien van een fishfinder. Tegenwoordig is groot bereik geen issue meer en vanzelfsprekend zijn de dieptemeters voor op de voerboot allen wireless.

Voerboten voorzien van een wireless fishfinder

Voor het tijdperk van voerboten én fishfinders was het een enorm karwei om een water in kaart te brengen.
Bovendien bleef het áltijd gissen of je de bodemstructuur wel écht goed in beeld had gebracht. Door een voerboot te kopen met fishfinder (of je huidige voerboot te voorzien van een dieptemeter) krijg je schat aan informatie over het betreffende water. De fishfinders werken allemaal draadloos (wireless) en de voerboot stuurt zeer gedetailleerde informatie over de stekken waar de voerboot op dat moment vaart. Door je voerboot uit te rusten met GPS kun je de stekken die je waarneemt ook nog opslaan. Een voerboot met dieptemeter in combinatie met GPS op de voerboot is écht een dodelijke combinatie en zorgt voor een zeer nauwkeurige visserij.

Dieptemeters voor voerboten

Tegenwoordig zijn de meeste dieptemeters uitgerust met down-scale imaging. Dit zorgt ervoor dat er door middel van echo’s als het ware foto’s worden gemaakt van de bodemstructuur. Bovendien is het bijvoorbeeld met de Raymarine Wi-Fish mogelijk om deze signalen op te vangen met de smartphone of tablet. Op die manier krijg je een enorm gedetailleerd beeld van de bodem. Doordat deze informatie op het kleurenbeelscherm is te zien kun je daadwerkelijk onderscheid maken in de bodemstructuur en eventuele obstakels. Veel karpervissers zijn verbaasd als ze de eerste keer hun voerboot voorzien van dieptemeter te water laten. De fishfinders op de voerboot zijn zéér exact en nauwkeurig. Het in kaart brengen van de bodemstructuur is werkelijk kinderspel geworden.

Voerboot met dieptemeter kopen

Het kopen van een voerboot met dieptemeter heeft dus absoluut een grote meerwaarde. Tevens is het ook mogelijk om een dieptemeter te kopen voor op je huidige voerboot. Het loont zich absoluut om te kiezen voor kwaliteit als je besluit een dieptemeter voor op je voerboot te kopen. Er zit veel verschil in dieptemeters voor op de voerboot en dit uit zich veelal in prijs: van een simpele wireless fishfinder tot een geavanceerde Raymarine Wi-fish. Het immers nutteloos om veel geld te investeren in je materiaal én rigs als je niet op de juiste stek vist. Het doel van karpervissen is immers het vangen van mooie karpers. Vanzelfsprekend maakt de beleving van alles wat met karpervissen te maken heeft het plaatje compleet. Concreet willen we toch graag de mooie exemplaren op te kant bewonderen. Je voerboot voorzien van een dieptemeter, of –als je geen voerboot hebt- het kopen van een voerboot met dieptemeter is de investering méér dan waard. Tevens kun je overwegen om je voerboot met fishfinder te voorzien van een onderwatercamera. Het is écht een meerwaarde om je voerboot met dieptemeter te gebruiken in combinatie met haarscherp HD-beeld van de onderwaterwereld. Lees meer over een voerboot met onderwatercamera.

More
Showing 1 - 4 of 4 items
Showing 1 - 4 of 4 items