Onderwatercamera There are 2 products.

Onderwatercamera voor de voerboot?

Als karpervisser ben je continue bezig met de onderwaterwereld. Door middel van een voerboot met dieptemeter krijg je een ontzettend gedetailleerd beeld van de bodemstructuur. Indien je besluit om je voerboot te voorzien van een camera krijg je een kers op de taart wat dat betreft. Stream livebeelden van je ste...

Onderwatercamera voor de voerboot?

Als karpervisser ben je continue bezig met de onderwaterwereld. Door middel van een voerboot met dieptemeter krijg je een ontzettend gedetailleerd beeld van de bodemstructuur. Indien je besluit om je voerboot te voorzien van een camera krijg je een kers op de taart wat dat betreft. Stream livebeelden van je stek direct door in HD naar het beeldschermpje op de kant. Scherper vissen dan dit is niet mogelijk. Als je je voerboot voorziet van GPS is het plaatje geheel compleet. Het water hoeft absoluut niet kraakhelder te zijn om een goed beeld te krijgen van de bodem. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal ontdekt als je je voerboot voorziet van een onderwatercamera.

De voordelen van een voerboot met camera

Fishfinder-east.com heeft het mogelijk gemaakt om een camera te integreren in de voerboot. Door dit gegeven hoef je nooit meer te twijfelen of je aas op de stek wel écht weg is als je een nacht niets hebt gevangen. Tevens kun je de bodem exact waarnemen zoals deze werkelijk is. De HD camera geeft de beelden naadloos door. Bovendien zijn sommige onderwatercamera’s voor de voerboot ook voorzien van een rigdropper. Op die manier kun je tijdens het uitvaren van je rig de camera voorzichtig met een op afstandbestuurbare lier naar beneden laten zakken. Je rig zit veilig in de rigdropper en als je de stek gevonden met de camera laat je je rig daar los. Dit heeft als voordeel dat je áltijd honderd procent weet dat je scherp zit te vissen en dat je rig vrij is.

More

Subcategories

Showing 1 - 2 of 2 items
Showing 1 - 2 of 2 items